28.03.2024

Аварія через п’яного водія: біля Бережан загинули 22-річна дівчина та 30-річний чоловік

Ваша реклама

Страшна автотроща трапилась на трасі Стрий-Ізварино, поблизу села Шибалин. На момент аварії в машині було 4 людей. Усі мешканці селища Козова. Компанія їхала близько 1 ночі. Водій не впорався з кермуванням і авто перевернулось. Аби врятувати пасажирів на місце виїхали рятувальники і 2 бригади швидкої допомоги.

Двох людей все ж врятувати вдалось, розповідає Марія Лещук. Проте 30-річний пасажир загинув на місці. 22-річна пасажирка ж ще була при свідомості. Медики не могли дістати її із машини, допомагали рятувальники.

За словами завідувачки Бережанської станції екстреної медичної допомоги Марії Лещук, дівчина була госпіталізована в реанімаційне відділення в Бережанах. Там старалися, як могли спасти її, реанімували, але медики виявилися безсилими.

Причина аварії – п’яний водій, який не впоровся з кермуванням, кажуть в поліції. До слова, чоловік отримав найменше травм. Наразі, він перебуває у слідчому ізоляторі. Тепер на нього чекає позбавлення волі, в майбутньому без права на кермування. Ще одна постраждала знаходиться у лікарні. Деталі трагедії – встановлює слідство.

Була веселою, доброю та світлою людиною. Саме такою пам’ятають Ірину Боднар 22 роки. Навчалася у Тернополі на соціального педагога. Була комунікабельною та любила з користю проводити час.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,