23.04.2024

16 вчителів на лікарняному: тернопільська школа №6 на вимушених канікулах

Ваша реклама

Перевернуті стільці у класах, пусті коридори. Шоста школа у Тернополі цього тижня – на вимушених канікулах. Все тому, що кілька вчителів зараз на лікарняному.

Директор ТНВК “Школа-ліцей №6 ім. Назарія Яремчука” Олександр Остапчук розповів, що у 4-х вчителів підтвердили коронавірус. Ще 12 – мають різні симптоми.

Тому минулої неділі прийняли рішення оголосити канікули, адже педагоги на лікарняному фізично не могли проводити уроки дистанційно. Відновити навчання онлайн планують із наступного тижня.

Директор зауважує, батьки поставилися із розумінням до ситуації, яка склалася, адже захворіти у нинішніх умовах може кожен. Коли ситуація налагодиться, каже Олександр Остапчук, відкриють двері школи для учнів. Все ж, зауважує керівник закладу, вчитимуться, маюуть, за змішаною системою.

У 6 школі лише тиждень учні та педагоги провчились у звичному для карантину режимі – за змішаною системою. Карантин у школі, запевняє директор, не вплине на навчальний процес, бо пропущені теми наздоганятимуть, як тільки вчителі одужають.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,