29.03.2024

ЗНО стартувало: тернопільські випускники проходили тестування із хімії

Ваша реклама

Біля Тернопільської загальноосвітньої школи №13 чимало одинадцятикласників. Адже сьогодні вони здавали зовнішнє незалежне оцінювання з хімії.

Цей предмет є першим із основної сесії тестування. Тут його здають близько 180 дітей з Тернополя та області. Вони зізналися, подолати хвилювання складно, бо ЗНО з цього навчального предмета – перше.

Спершу учасникам ЗНО провели короткий інструктаж, де проінформували про правила тестування. Згодом, по черзі, за наявності усіх документів та після температурного скринінгу – пропускали у школу. Якщо температура вище 37 і 3, до ЗНО не допускали, а відправляли на додаткову сесію, що розпочнеться 28 червня. Випускники ознайомлювалися зі списками та порозходились по аудиторіях.

Члени комісії відкривали перед учасниками опечатану коробку із бланками завдань. Тоді роздали вчителям, які закріплені за кожним кабінетом.

У Тернопільському інституті післядипломної педагогічної освіти зазначили, основна сесія ЗНО розпочалась 21 травня і буде тривати до 15 червня. Останній  предмет, який будуть здавати одинадцятикласники – географія. Сьогодні ж тестування відбувалось із предмету, на який зареєструвались чи не найменше вступників.

Результати тестування будуть оприлюднені на персональній сторінці кожного учасника ЗНО. Бали з хімії планують оприлюднити 4 червня.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,