28.03.2024

ЗНО-2021 : як до оцінювання готуються випускники Збаразької школи №1

Ваша реклама

Збаразька школа №1 з 25 січня працює у звичайному режимі із дотриманням карантинних вимог. Триває активний процес навчання та підготовки до ЗНО.
«Наш опорний заклад має надзвичайно потужну матеріальну, технічну базу, оскільки в рамках проекту ми отримали дуже багато кабінетів: і фізичний, хімічний, біологічний, географічний, кабінет англійської мови. Тому викладачі нашої школи уже заздалегідь ведуть підготовку, консультації до зовнішнього незалежного оцінювання», – розповідає директорка школи Оксана Богатюк.

Торік учениця цієї школи профільного філологічного класу Софія Здор склала англійську мову на 200 балів.

Такого результату прагнуть й теперішні одинадцятикласники, тому активно готуються до ЗНО.

«Свою підготовку до тестування я розпочала ще влітку. На той час у мене було достатньо часу, аби перечитати усю літературу, яка потрібна для ЗНО, пригадати дати з історії України. Далі моя підготовка продовжилася у школі», – розповіла одинадцятикласниця Вікторія Лосик.

Ще одна учениця Збаразької школи №1 Вікторія Березовецька готується самостійно. Зазначає, що завдяки базі, даній нам вчителями, їй немає чого повторювати.
Зазначимо, 10 квітня відбудеться пробне ЗНО. Одинадцятикласники Збаразької школи №1 вже зареєструвались на нього і зараз чекають дня, щоб вперше спробувати скласти подібне тестування.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,