04.05.2024

Змінити фото у паспорті тепер можна у ЦНАПі

Креатор буд

Центр надання адміністративних послуг у Тернополі повністю відновив свою роботу 26-го травня. Відтепер там можна, окрім інших послуг, ще й замінити фото у паспорті.

У Тернопільському Центрі надання адміністративних послуг розповідають, зазвичай на зміну фото у паспорті-книжечці, якщо особі виповнилося 25 чи 45 років, дають місяць. Але, за нинішніх обставин, є можливість відтермінування до завершення карантину.

Також у ЦНАПІ можуть заміни фотокартку всі, кому це потрібно, не залежно від місця реєстрації. Адміністраторка сектору надання адміністративних послуг Наталія Баран пояснила, це дозволено, оскільки транспортне сполучення в країні ще не повністю відновили.

Сьогодні у міському ЦНАПі фото в паспорті змінювала Наталя Шандурська. Дівчина каже – процедура зайняла близько 2-х хвилин: заповнила заяву, віддала дві фотокартки, які вона зробила заздалегідь, і тепер чекатиме свій документ вже із новим фото.

Щодо роботи ЦНАПу, то у зв’язку з карантином відвідувачів зараз пропускають почергово, аби не створювати натовпу, на вході антисептик, а вхід – лише у масках.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,