29.03.2024

Жорсткіші умови: у Тернополі посилюють карантин

Ваша реклама

Карантин знову посилять. Через збільшення кількості хворих на коронавірус, у Тернопільській міській раді прийняли рішення про відновлення температурного скринінгу, обов’язкове дотримання маскового режиму та дезінфекції рук в усіх закладах. Проїзд у громадському транспорті дозволений, але пасажирів має бути не більше, ніж сидячих місць.

З 11-го червня заборонили проведення тренувань дітей у спортивних залах, занять у закладах позашкільної освіти. Роботу садочків та закладів громадського харчування не призупинятимуть. Що стосується останніх, то заборонено подавати страви на загальних тарілках, а спеції можна лише в одноразових стіках.

У магазинах та розважально-тогівельних центрах мають поновити дистанційну розмітку для відвідувачів. Через посилення обмежень, роботу баз відпочинку і закладів культури наразі не відновлять.

Відповідно до рішення міського оперативного штабу, створили робочу групу, до якої увійшли представники Держпродспоживслужби, муніципальної інспекції та правоохоронців. Вони слідкуватимуть за дотриманням протиепідемічних заходів на ринках.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,