26.04.2024

Завтра у Тернополі запрацюють два ринки і збільшиться кількість спецрейсів

Креатор буд

У Тернополі завтра відновлять свою роботу два ринки – центральний та овочевий, на вулиці Шептицького. Через послаблення карантину збільшать і кількість спецрейсів та, можливо, запустять нові маршрути.  Це повязано з тим, що відновлюють роботу підприємства.

Користуватись тролейбусами та автобусами тернополяни зможуть лише зі спецкартками. Обов’язковим залишається масковий режим та встановлені МОЗ обмеження, щодо кількості присутніх в транспорті. У міській раді кажуть, кількість одиниць транспорту збільшиться. Вони курсуватимуть з 6:30 до 10:00 та з 16:00 до вечора.

Також на засіданні міського штабу для боротьби з коронавірусом прийняли рішення змінити місця дислокації контрольно-пропускних пунктів. Їх перемістять до місць в’їзду до агропродуктових ринків, адже туди приїжджатимуть люди й з інших населених пунктів. На КПП робитимуть температурний скринінг та пильнуватимуть за дотриманням заходів безпеки.

Для  контролю роботи ринків створять спільну робочу групу. До неї увійдуть спеціалісти муніципальної інспекції, поліції та працівників Держпродспоживслужби. Серед рішень штабу також надання дозволу на проведення планових операцій у лікарнях міста. Звичайно, за умови лабораторного дослідження на наявність вірусу.

Міський голова також зауважив, навіть послаблюючи карантин ми повинні дотримуватись усіх заходів безпеки та маскового режиму, щоб спільними зусиллями побороти епідемію коронавірусу.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,