24.04.2024

Затримали наркокур’єра: за “закладку” по 50 гривень – за ґрати на кілька років

Креатор буд

Від шести до десяти років за ґратами світить тернополянину, який продавав закладки. За одну він брав 50 гривень, наркотики залишав у різних частинах міста. Правоохоронцям вдалось затримати зловмисника.

Незаконний підзаробіток двадцятидворічний житель обласного центру знайшов через інтернет-мережу. Через Telegram він тривалий час купував наркотики, а коли продавці розмістили оголошення про пошук кур’єрів на території Тернополя – погодився на співпрацю.

За словами начальника управління протидії наркозлочинності в Тернопільській області Михайла Димиди, оперативники його підрозділу спільно з працівниками міського відділу поліції уже місяць відстежують осіб, які обписують будівлі інтернет-адресами, а також “закладчиків”. Найбільше написів з’явилося в центрі міста.

Другого червня працівники поліції, патрулюючи вулиці Тернополя, виявили чоловіка, який поводив себе неадекватно. Коли правоохоронці намагалися підійти до нього, він почав тікати. Але його наздогнали.

В ході проведення поверхневої перевірки в чоловіка виявили 37 готових закладок із амфетаміном, PVP та мирихуаною. Тернополянин зізнався, що придбав заборонені речовини через Інтернет з метою подальшої реалізації.

На “чорному ринку” вилучений товар коштував би близько 20 тисяч гривень. “Бізнесмена” затримали. Йому уже повідомили про підозру, вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Оперативники встановлюють інших осіб, причетних до незаконної торгівлі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,