25.04.2024

Захисник “Азовсталі” Михайло Діанов розповів кому віддає гроші, зібрані йому на лікування

Креатор буд

Добре серце захисника “Азовсталі”. Михайло Діанов розповів нашій знімальній групі кому віддає гроші, які йому зібрали на лікування. Також журналісти завітали на зустріч воїна з тернопільськими школярами.

У вересні Михайло Діанов повернувся із полону із серйозною травмою. Його найвпізнаваніше фото із поломаною рукою облетіло увесь світ. В грудні минулого року його успішно прооперували і зараз боєць проходить реабілітацію.

Дізнавшись, що Діанову треба допомога, українці за кілька днів зібрали кошти на лікування, однак він вирішив віддати їх благодійним органзаціям.

Михайло зізнається, розуміє, що йому пощастило більше ніж іншим захисникам. Тому, зараз він мріє про те, щоб ампутацій було менше, а ветеранів зі здоровими кінцівками більше.

Про витрачені кошти він звітує у своїх соцмережах. Фонди, яким Михайло передає кошти обирає не сам. Чоловік розповідає, в цій справі повністю довіряє футбольному клубу “Шахтар”.

Зараз Михайло Діанов разом із Олею Поляковою є амбасадорами проєкту «Незламні». Вони збирають кошти на дороговартісні біонічні протези для поранених військових. Не забуває чоловік і про своїх побратимів. Він завжди йде на зустріч, якщо хтось з них просить про допомогу. Каже, поки він має можливість, треба підтримувати і фінансово.

Зараз Михайло Діанов часто спілкується з пересічними. На зустрічах з молоддю розповідає про те, що йому довелось пережити та якою є війна з середини. Запросили Михайла і до його рідної 19 школи. Під час розмови він намагався описати учням свої переживання під час перебування у полоні. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,