26.04.2024

“За майбутнє”: обранці Тернопільщини утворили нову депутатську групу

Креатор буд

Нову депутатську групу “За майбутнє” створили в Тернопільській обласній раді. Про це офіційно оголосив один із обранців – Володимир Болєщук під час чергової сесії.

Депутат Тернопільської обласної ради Володимир Болєщук наголосив, що зараз серед завдань – підтримка місцевого товаровиробника та економічний патріотизм. Важливе й забезпечення людей гідною роботою та зарплатою, захистом сімейних цінностей та християнською турботою про ближніх.

До складу нового депутатського об’єднання наразі входять 11 учасників. Це представники різних фракцій, зазначив Володимир Болєщук, які об’єднані спільним баченням майбутнього розвитку Тернопільщини.

Депутат Тернопільської обласної ради Андрій Цибульський зауважив, що депутатам важливо об’єднатися задля  майбутнього Тернопільщини й України, адже втомилися чекати на покращення, яке обіцяли під час виборів минулого року.

Також депутати внесли зміни до складу постійних комісій, відповідно до прав новоутвореної депутатської групи “За майбутнє”.

Заступник голови Тернопільської обласної ради Любомир Крупа висловив сподівання стосовно того, що  спільними зусиллями, поєднанням економіки і соціальної сфери Тернопільщина отримає шанс вийти на якісно кращі показники щодо рівня життя мешканців області.

Наразі представники активно закликають доєднуватися до новоутвореної депутатської групи “За майбутнє”. Зауважують – це відкрита платформа для патріотів, які об’єднаються не заради політичних амбіцій, а заради відстоювання інтересів мешканців області.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,