27.04.2024

З 16-го жовтня у Тернополі стартує опалювальний сезон

Ваша реклама

У тернопільських квартирах стане тепліше. З 16-го жовтня у місті стартує опалювальний сезон. Подачу теплопостачання розпочнуть із дитячих садочків, шкіл та лікувальних закладів, опісля – для населення та інших споживачів міста.

Головний інженер КПТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» Віталій Грубенюк зауважив, що щодо деяких житлових будинків рішення приймає ОСББ – якщо вони не хочуть, то не запустять. Коли ж підпишуть акт про запуск, тоді проводитимуться нарахування.

Температура, яка подаватиметься в оселі та заклади залежить і від погодних показників, зазначає Віталій Грубенюк, адже зважатимуть і на температуру повітря на вулиці.

У Тернополі загалом є 42 котельні, і всі вони поступово запускатимуться із завтрашнього дня. Головний інженер «Тернопільміськтеплокомуненерго» каже, пологові будинки опалюються вже сьогодні.

Також в КП просять тернополян віднестись з розумінням до того, що технологічний запуск опалення не є одномоментним процесом, та закликають мешканців міста відчиняти двері помешкань аварійним службам для проведення необхідних ремонтних робіт, які можуть виникнути при запуску системи теплопоcтачання, зокрема – заповітpенні тpуб у будинках.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,