08.05.2024

Їхати чи ні: чи дотримуються карантинних обмежень на автовокзалі у Тернополі

Креатор буд

Переповнені автобуси і далеко не всі пасажири в масках. Впродовж останніх тижнів в Інтернеті активно поширюють фото громадського транспорту з різних міст України. Аби дізнатися, яка ситуація на Тернопільщині, наша знімальна група пішла на центральний автовокзал.

При вході обов’язковий температурний скринінг та, зауважують працівники, пильнують за тим чи люди в масках. У залі очікування – порожньо. Тут можна лише придбати квитки, а чекати на автобус потрібно на вулиці. Що стосується кас, то під час нашої зйомки працювало лише три: дві звичайні і одна міжнародна. Щодо міжнародного сполучення, то на автовокзалі кажуть наразі автобусами з Тернополя можна добратися лише у Польщу.

Далі йдемо на платформи. Людей чимало. Запевняють, засобами індивідуального захисту користуються та й автобуси не переповнені.

Наша знімальна група попросила одного із водії показати чи є дезінфікуючі засоби. Пан Андрій демонструє хлоровану воду. Каже, це для прибирання. Чоловік зауважує, людей в громадському транспорті зараз їздить в рази менше, ніж до карантину. Тому автобус переважно заповнений лише на половину.

Нагадаємо, в Україні відновили рух громадського транспорту, але з низкою обмежень. Штрафи платитимуть ті водії та пасажири, які не дотримуються встановлених правил.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,