27.04.2024

Єдиний на заході Україні: у Тернополі відкрили майданчик для Street workout

Ваша реклама

Street workout. У Тернополі облаштували унікальний майданчик для спортсменів. Там є тренажери для виконання станової тяги і присідань, «метелик», верхній та нижній блоки. І все це – просто неба.

Тернополянин Ярослав Жданович каже, що це справді хороша ініціатива. Адже охочим мешканцям будинків поруч вже можна не їхати у спортзали і не платити там за абонемент.

Облаштували спортзал просто неба на вулиці Київській, 1. Він має різні види тренажерів, а відтак  підходить і аматорам, і профі.

Мешканець будинку №1 на Київській Павло Савечко зауважив, що тут є можливість займатись workout, йогою, східними єдиноборствами та іншим.

Майданчик для Street workout – проект-переможець “Громадського бюджету 2020”. Аналогів у Тернополі немає, до того ж – усі тренажери виготовлені вітчизняним виробником.

Міський голова Тернополя Сергій Надал додає, це ще й хороша можливість займатися спортом на свіжому повітрі, а в час карантину це неабияк актуально.

Також на вулиці Київській, 1 самі ж мешканці планують облаштувати площадку для гри у волейбол чи баскетбол. А у міській раді закликають тернополян бути активними, та подавати на конкурс і свої проєкти, адже такі ініціативи змінюють наше місто на краще.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,