07.05.2024

Передвиборча агітація

Єдину команду на місцеві вибори представила партія ВО “Батьківщина” у Тернополі

Ваша реклама

Єдину команду партії Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” урочисто представили у Тернополі. Більшість присутніх вперше йдуть у політику, адже готові брати на себе відповідальність і разом із “Батьківщиною” відстоювати інтереси жителів Тернопільщини.

Голова Тернопільської обласної організації партії ВО “Батьківщина» Василь Деревляний каже, будуть робити все для того, щоб була одна позиція – від громади, районної ради, Тернопільської міської ради і до обласної ради. Додає, треба відновлювати економіку, переробну галузь, треба залучати інвестиції, треба зробити так, щоб ми перестали бути дотаційними.

Ці принципи втілили у передвиборчій програмі, і їх відстоює кожен із єдиної команди партії “Батьківщина”. Один із напрямків роботи – допомога малозабезпеченим верствам населення, формування національно-свідомої молоді, відродження села і заборона на продаж української землі. Серед пріоритетів також якісне медичне забезпечення.

В. о. завідуючого відділом інтервенційної радіології КНП “Тернопільська університетська лікарня” Богдан Маслій – займається лікуванням серцево-судинних захворювань. Каже, важливо вчасно розпізнати ознаки інфаркту чи інсульту і швидко доставити хворого до фахівців. Аби якісно надавати допомогу, треба працювати не тільки на загальнодержавному рівні, але і на місцевому. Тут важливе фінансування, щоб, наприклад, людину з інфарктом чи інсультом правильно могли доставити в медзаклад, і щоб це не залежало від коштів.

Заради позитивних змін йде працювати і Любов Бочан – головна експертка з неврології у Тернопільській області, завідуюча другим відділенням неврології КНП “Тернопільська обласна клінічна психоневрологічна лікарня”. Жінка каже, увагу варто приділити сільській медицині, яка занепадає, адже амбулаторії практично розвалюються, а заклади охорони здоров’я в районних центрах – закриваються. Команда «Батьківщини», каже Любов Бочан, проти цього.

Загалом єдина команда партії ВО “Батьківщина” налічує 64 людини, які йдуть представляти інтереси громадян на різних рівнях – обласному, районних, у міських, селищних, міських радах. Леонід Бицюра – упевнено йде на вибори Тернопільського міського голови. Він переконаний, що Тернопіль має працювати як невід’ємний елемент Тернопільщини, як лідер.

Леонід Бицюра впевнений, що економіка міста дуже потужна, але її треба розвивати. Слід налагоджувати діалог із бізнесом. Між підприємцями і вдалою міста повинні бути довірливі відносини. Як приклади наводить два міста: Хмельницький – став найбільш конкурентоспроможним містом в Україні, та Івано-Франківськ – став найбільш доступним для ведення бізнесу.

Лише добрі справи і за власним прикладом – це філософія єдиної команди партії Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина”, яка йде на місцеві вибори.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,