24.04.2024

Є потерпілі: масштабна автопригода неподалік Зборова (ОНОВЛЕНО)

Креатор буд

Травмовані люди й потрощені автівки. Автопригода з потерпілими трапилася ввечері неподалік Зборова.

В аварії зіткнулися чотири автівки. За попередньою інформацією, двоє людей постраждали.

Як повідомив сайт “20 хвилин”, вантажівка рухалась в напрямку Львова, зіткнулась з AUDI, та відлетіла і зачепила Fiat. В цей час до місця ДТП наближався бензовоз. Водій побачив аварію і почав пригальмовувати. Ззаду в нього врізалась Honda.

Факт автопригоди підтвердили у поліції.

Аварія трапилася поблизу села Ярчівці. Зіткнулися автомобілі «FIAT DOBLO», «AUDI A6» та «RENAULT PREMIUM» (сідельний тягач із напівпричепом).Травмувалися водій та пасажири однієї з автівок. Рятувальники деблоковували потерпілих з автомобіля. До прибуття карети швидкої допомоги рятувальники надали допомогу одному потрепілому та забезпечили безпеку на місці ліквідації наслідків ДТП. Усіх потерпілих госпіталізували до лікувальних закладів.

На момент ліквідації автопригоди на цій же дорозі трапилась ще одна аварія. Зіткнулися автомобілі «HONDA CR-V» та DAF XF (сідельний тягач із цистерною для перевезення зрідженого газу пропан-бутан). Рятувальники деблоковували із салону двох потерпілих.

Внаслідок ДТП постраждала 52-річна пасажирка автомобіля «HONDA CR-V». Її доправили до Тернопільської обласної клінічної лікарні.

Цистерна зі зрідженим газом внаслідок ДТП пошкоджень не зазнала та загрози не становила.

Фото: спільнота “Корки Тернопіль Затори”



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,