16.04.2024

Яка ситуація на дорогах, вулицях і в травмпункті після першого снігу в Тернополі

Ваша реклама

Зима прийшла до нас трохи раніше, ніж передбачає календар. Але тішить, що наразі без серйозних проблем на дорогах. Попередження про мороз змусило водіїв оперативно їхати на шиномонтажі. Готові до погіршення погоди і комунальники. А що кажуть містяни? Чи усюди почищено, посипано і не слизько.

Як відзначила начальниця відділу благоустрою та екології управління ЖКГ, благоустрою та екології Тернопільської міської ради Оксана Лобурак, проблеми з прибиранням снігу на вулицях Тернополя не виникає. Загалом працювати на дорогах міста готові 62 одиниці техніки, але наразі потреби їх задіювати немає.

Самі ж містяни також на стан доріг, ожеледицю чи не розчищенні тротуари не жаліються.

Не побільшало відвідувачів і у травмпункті. Хоч взимку, як правило, кількість звернень збільшується, та це пов’язують із більшою активністю пішоходів. Зараз же ввечері і, через комендантську годину, вночі ходить менше людей, а отже менше травмуються.

Лікар травмпункту КНП “Тернопільська міська комунальна лікарня швидкої допомоги” Володимир Бебех наголошує: оптимально завжди звертатися зразу після травми в найближчу добу дві. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,