19.04.2024

Як працюють готелі у Тернополі: обмеження для персоналу та гостей

Ваша реклама

Кабінет Міністрів дозволив відновити роботу готелів в Україні. Все ж – з обмеженнями. Зокрема, обов’язкове носіння маски, обмежена кількість перебування людей у приміщенні. Є й нюанси, які стосуються харчування у готелях.

Адміністарторка одного із готельно-ресторанних закладів Тернополя Тетяна Лановецька зустріла нашу знімальну групу в масці та рукавицях. Жінка розповідає, радіє, що нарешті повернулась до роботи. Розуміє, що раніше працювати готельному бізнесу було не обов’язково, але, зауважує, тепер, коли транспортне сполучення відновлюють – готелі стануть затребуваними.

Звичайно, перед тим, як повернутись до роботи довелось забезпечити дотримання усіх вимог. По перше – масковий режим тут таки діє, для усіх гостей, щоправда – за межами кімнати. Що стосується персоналу – перед початком роботи усі працівники повинні проходити температурний скринінг, у вестибюлі та коридорах повинні бути антисептики. Крім того, адміністрація готелю має обмежити перебування відвідувачів – одна людина на 10 квадратних метрів. Також в номерах прибирають ретельніше, використовуючи деззасоби, а кожних дві години проводять вологе дезінфікуюче прибирання усього нашого комплексу.

Попри те, що готель працює лише перший день, кількість замовлень – чимала, розповідає Тетяна. Людей, які резервують готельні номери не лякає те, що ресторани там закриті, харчуватись можна лише з доставкою або на літній терасі, якщо така є. Також, поки що заборонено користуватися конференц-залами, фітнес- та спа-центрами. А також у готельних комплексах тимчасово відсторонюють від роботи людей з групи ризику, тобто віком від 60 років та тих, у кого є хронічні захворювання.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,