23.04.2024

Винуватцю смертельної ДТП 2005 року у Петрикові продовжили запобіжний захід, але суд знову перенесли

Креатор буд

Продовжити дослідження доказів мають у праві Олега Струня. Обвинуваченого у смертельній ДТП, яка сталася 2005 року у селі Петриків. Та судові засідання переносять, адже не з’являється одна із потерпілих у справі — Зоряна Кравець.

Аби належним чином сповістити її про судове засідання, видали повістку для вручення потерпілій або її родичам через органи нацполіції.

“Протягом дня відвідували місце її проживання. Дверей ніхто не відчиняв. Спілкувалися із сусідами, останні повідомили, що не бачили її. Прошу долучити”, — заявила прокурорка Оксана Соболь.

Таким чином досі зв’язатися із Зоряною Кравець і повідомити її про судове засідання не вдалося. Попри це сторона обвинуваченого Олега Струня вважає, що судовий розгляд має бути продовжений без потерпілої.

Суддя ж зазначив, що може прийняти рішення про продовження розгляду справи без потерпілої, але тільки у разі належного сповіщення Зоряни Кравець про наступне судове засідання.

Суддя знову переніс засідання, тепер вже на більш пізній термін – до 30 серпня. Окрім того, обвинуваченому продовжили запобіжний захід – домашній арешт із носінням електронного засобу контролю.

Нагадаємо, Олег Струнь у 2005 році на смерть збив двох дівчат подруг. З місця ДТП втік і повернувся до Тернополя лише минулого року, здавшись поліцейським після того, як минув термін давності у справі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,