28.03.2024

Передвиборча агітація

Вибори-2020: ВО  «Свобода» йде на місцеві вибори у Тернополі

Креатор буд

ВО «Свобода» братиме участь у місцевих виборах 25-го жовтня. На конференції затвердили списки кандидатів у депутати міської ради від партії. За посаду  міського голови Тернополя боротиметься чинний очільник міста – Сергій Надал. 

Всеукраїнське об’єднання “Свобода” йде на місцеві вибори. У міській організації вже затвердили списки кандидатів. Партійці переконані, багаторічний досвід та розуміння, яких змін потребує Тернопіль, – це те, чого містяни очікують від влади.

Міський голова Тернополя Сергій Надал каже, що пріоритети визначені в усіх  напрямках життєдіяльності міста: окремо по транспорту, по соціальній політиці, по медичному забезпеченню, по розвитку молодіжної політики, сприянню і підтримці розвитку підприємництва та інвестицій. Йдеться і про розвиток ЖКГ, охорони здоров’я та інших галузей. За цим планом дій можна буде працювати наступні п’ять років.

Народний депутат України VII та VIII скликань від ВО «Свобода» Михайло Головко зазначив, що сьогодні та, як «Свобода», ніхто не здатен відстоювати і захищати українців на всіх рівнях. В тому числі, на рівні місцевого самоврядування. Бо, каже, який би виклик не був – «Свобода» завжди стає першою.

Кандидатом в мери Тернополя свободівці висувають чинного очільника міста. Голова обласної організації ВО «Свобода» Олег Сиротюк зазначив, що Сергій Надал є українським націоналістом. Каже, це помітно і протягом цього року, коли є великі виклики перед країною, перед кожною громадою, в часи пандемії він демонструє правильну систему і підходи до захисту інтересів територіальної громади.

У виборчому списку «Свободи» до Тернопільської міської ради балотуватиметься максимальна кількість кандидатів – 42.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,