28.03.2024

Передвиборча агітація

Вибори-2020. Тернопіль – місто майбутнього: партія Івана Чайківського “За майбутнє” представила кандидатів і свою програму

Креатор буд

Команда Івана Чайківського «За майбутнє» – це люди, які зарекомендували себе самодостатніми особистостями, відповідальними господарями, фахівцями у своїх професійних галузях. Тепер заявили про свій намір втілити напрацювання та ідеї задля успішного майбутнього Тернополя і беруть участь у місцевих виборах.

Загалом на Тернопільщині від політичної партії “За майбутнє” буде балотуватися 1155 кандидатів. Аби тернополяни могли познайомитися з командою – днями у місті організували презентацію.

Народний депутат України, лідер політичної партії “За майбутнє” Іван Чайківський каже, що нема такого поняття як влада і народ, бо все це – ми із вами. Влада – це конкретні люди, зі своїми принципами, поглядами та слабкостями. І завдання політичної сили «За майбутнє», продовжує Іван Чайківський – запропонувати у владу людей, за яких не буде соромно.

Таким чином до Тернопільської обласної ради від Тернополя балотуються 12 представників політичної сили “За майбутнє”. До Тернопільської районної ради – 17 людей. Представили і кандидатів у кожному із округів до Тернопільської міської ради.

Голова обласного осередку політичної партії “За майбутнє” Володимир Болєщук зазначив, що часу для формування команди було обмаль. Проте тішиться тим, що долучилися та повірили їм чимало людей вже у самому процесі її створення. Тож, Володимир Болєщук висловлює сподівання, що у цієї команди є майбутнє, як і є майбутнє в Тернопільської області.

Переважна більшість у команді – це відомі люди, але які ще не були у політиці, кажуть у партії “За майбутнє”. Серед них і Лілія Проць, яка планує балотуватися до Тернопільської міської ради по 4-му округу. Розповідає, останні 10 років працювала над спортивною розбудовою міста: як тренерка, громадська діячка, організаторка дитячих літніх таборів і проєкту “Мрія на всіх”, де реалізовували заповітні бажання дітей з інвалідністю. Тепер вирішила спробувати свої сили, щоб творити історію міста, але вже як депутат, адже депутат має більше повноважень, ніж просто громадський діяч, каже представниця команди партії “За майбутнє”.

Додає, на вибори йде із людьми, яких давно знає. Це, зокрема, і Василь Томчишин – один із наймолодших представників команди Івана Чайківського. Співголова Коаліції громадських організацій, засновник мистецького фестивалю “Ї” і ще десятків проєктів.

Василь Томчишин розповідає, має досвід стажування за кордоном в різних політичних силах – Польщі, Чехії, США, Нідерландів. Каже, бачив, яким чином там працює у симбіозі влада із людьми – там немає бар’єру чи прогалини великої між владою і суспільством. Впевнений – потрібно рухатися у тому ж напрямку.

Окрім представлення своєї команди, “За майбутнє” зробила презентацію і своєї програми: «100 кроків розвитку міста. Тернопіль – місто майбутнього». У документі втілили пропозиції містян: молоді, активних громадян, які самі озвучили те, яким вони бачать Тернопіль майбутнього.

Голова обласного осередку політичної партії “За майбутнє” Володимир Болєщук переконаний, що саме їхня команда – молода, нова, професійна, зможе її реалізувати.

100 кроків, за допомогою яких Тернопіль перетвориться на громаду, де кожен зможе впливати на її розвиток, отримувати якісні послуги, ефективно самовдосконалюватися та самореалізовуватися. Розуміючи, що 5 років – замало, аби втілити задумане, команда Івана Чайківського все ж упевнено йде у політику з планами розвивати не тільки місто, але й область майбутнього.

Нагадаємо, раніше у Тернополі свої команди для участі у виборах цього року представили й інші політичні сили.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,