04.05.2024

Всеукраїнську акцію “Захистимо армію” підтримали активні тернополяни

Креатор буд

Сказати “НІ капітуляції” і висловити свою підтримку захисникам. Із таким закликом небайдужі тернополяни, громадські діячі, активісти та політики вийшли на Театральний майдан. Так у Тернополі доєдналися до всеукраїнської акції “Захистимо Армію”.

Представники ГО «Справа громад Тернопіль» переконані – у нашому місті ми мирно живемо завдяки військовим на Сході.

Михайло Паламарчук каже, що українська влада у Мінську підписала «всеосяжне» перемир’я, у якому заборонили нашим військовим відповідати ворогу на їхні обстріли, забрали можливість розвідки, відстрілюватися кулеметами.

Та обстріли зі сторони ворога не припинилися, зауважує активіст. Тому вирішили акцією протесту підтримати захисників, аби їм все ж надали можливість захистити себе і не дати російським військам захопити наші позиції.

Почесний голова Тернопільської обласної організації “Спілка офіцерів України” Олександр Варакута каже, що це своєрідний сигнал президенту. Чоловік додає – спілкується з військовими на передовій, і вони теж не задоволені таким рішенням.

Учасники акції кажуть, те, що відбувається зараз на сході України, це дуже страшно. Адже якщо зараз упустити момент, можна втратити найцінніше – свободу.

Колишній військовослужбовець Національної гвардії України та учасник АТО Валерій Тихий запевняє, що якщо вогонь зі сторони супротивника триває, то це жахливо. Переконаний, зараз неабияк важливо підтримати військових.

Учасники акції наголошують, вийшли на акцію, щоб нагадати владі, що активне суспільство не дозволить капітуляції та не дозволить поступатися агресору.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,