20.04.2024

Врятувати дитяче життя, вивчаючи англійську: у Тернополі стартує благодійний музичний марафон

Ваша реклама

“Warm Hearts” – теплі серця. Під таким гаслом цьогоріч відбудеться благодійний проєкт “Charity music marathon”. Організаторки запевняють, таким чином вдасться покращити ваше знання англійської та врятувати дитяче життя. Відбудеться така благодійна ініціатива у Тернополі вдруге.

Вчителька англійської мови, співорганізаторка благодійного проєкту “Charity music marathon” Людмила Небельська каже, назву цьогорічного марафону підбирали обдумано, щоб дитячі серця залишалися теплими, завдяки, в тому числі, зібраним під час проєкту, коштам.

Реєстрація на марафон вже розпочалася і триватиме до 12-го жовтня. Долучитися до ініціативи може кожен охочий із різним рівнем знань англійської.

Ще одна співорганізаторка Вікторія Прокопченко зазначила, що зважаючи на минулорічний довід, люди можуть долучатися до марафону вже і після його старту. Все ж розпочати планують вчасно – 12-го жовтня.

Триватиме марафон тиждень. Його тема – хіти 80-х. Кожен день – нова пісня. Учасники будуть виконувати завдання і надсилати вчителям. Після чого їх перевірять і виконавець отримає кінцевий варіант. Зважатимуть і на історію пісні, і, власне, на текст – граматику та лексику.

Організаторки сподіваються, що вдасться долучити якомога більше людей. Адже від кількості учасників, залежить сума, яку вони зберуть та передадуть у Київську клініку. Минулого року, зазначає Людмила Небельська, було близько 50-ти учасників. Тоді вдалося зібрати 20 тисяч гривень.

Вікторія Прокопченко додає, кошти скинули на рахунок Київського центру кардіології і кардіохірургії, де щодня оперують 10 маленьких діток.

Щоб зареєструватися у благодійному англомовному марафоні потрібно зв’язатись із організаторками у соцмережах. Таким чином ви можете зробити хорошу справу – подарувати хоча б одній хворій дитині можливість жити, посміхатися і пізнавати довколишній світ.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,