19.05.2024

Військовий ЗСУ загинув внаслідок обстрілів на Донбасі 26-го травня

Ваша реклама

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 6 разів порушили режим припинення вогню та обстріляли українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Внаслідок ворожого обстрілу загинув один військовий ЗСУ.

Українські підрозділи діяли відповідно до обставин і вживали необхідні заходи для придушення вогневих засобів противника. Прицільним вогнем у відповідь Об’єднані сили рішуче припиняли усі провокації ворога.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» неподалік Водяного противник обстрілював наші позиції з автоматичних станкових гранатометів. По околицях Новомихайлівки і Новотроїцького окупанти задіяли станкові протитанкові гранатомети. Поблизу Пищевика та двічі біля Мар’їнки агресор у вечірній час вів вогонь з автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Прицільним вогнем українські оборонці змусили окупантів згорнути свою збройну активність. За даними розвідки, минулої доби наші воїни знищили одного та поранили щонайменше ще одного окупанта.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишається контрольованою, повідомляють в Міністерстві оборони України.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,