18.04.2024

Відпочинок 2020: які країни готові приймати українців та за якими цінами

Ваша реклама

Туреччина, Єгипет та Греція вже з першого липня готові приймати на своїх територіях наших мандрівників. За останні роки саме ці країни користуються чи не найбільшим попитом для відпочинку серед українців. Наші кореспонденти звернулися до туристичної агенції, аби дізнатися, чи є вже у продажі квитки та які на них ціни.

Директор туристичної агенції Володимир Скакун зауважує, авіаквитки вже доступні, практично, у всіх напрямках. Все ж люди повинні звертати увагу на епідситуацію самостійно. Попитом зараз, як в принципі й раніше, користуються Болгарія Туреччина та Єгипет, адже це, так би мовити, бюджетні варіанти, каже пан Володимир.

Директор турагенції зауважує, що ціни на відпочинок під час пандемії коронавірусу зросли в середньому на 20-30%. Все через те, що в готелях постійно проводитимуть прибирання, дезінфікуватимуть приміщення. Крім того, там де житимуть туристи чергуватимуть лікарі. А усе це – додаткові витрати.

Варто зауважити, що якщо турист придбав квиток, але рейс скасували – кошти не пропадуть, а залишаться на депозиті. Їх можна буде використати згодом на інший рейс.

У туристичній агенції розповідають, що зараз все більшої популярності набирає внутрішній туризм. Користуються попитом поїздки Тернопільщиною та в інші регіони, зокрема, в Карпати. Адже, кажуть фахівці, і в Україні є чимало місць, які варто відвідати.

Думки ж тернополян щодо відпочинку різняться: дехто з людей переймається, що не має грошей, дехто боїться коронавірусу, інші – готові з відпочинком зачекати.

Нагадаємо, українців уже приймають такі країни, як Албанія, США, Алжир, Білорусь, Іран, Велика Британія, Туреччина, Нідерланди, Чорногорія, Корея.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,