19.04.2024

Ведуча програми ” 9 місяців” на “Тернопіль1”  вдруге стала матір’ю

Креатор буд

Красива, успішна та, уже вдруге, щаслива матуся. Ведуча телеканалу Надія Янець “Тернопіль 1” народила доньку. Привітати колегу вирішили і працівники каналу. Для цього приїхали просто під її будинок.

Надія лише виходить з під’їзду і одразу на вустах посмішка.

Жінка зазначає, донька влаштувала для них із чоловіком справжній сюрприз. З’явилась на світ раніше запланованого терміну – 19-го вересня, замість 30-го. Вага – 3390 і 54 сантиметри. Дівчинку вирішили назвати Вікторією.

Ведуча розповідає, як і кожна жінка хвилювалася, щоб все пройшло добре. Але зазначає, в цьому випадку допоміг телевізійний досвід. Під час вагітності Надія знімала авторську програму “9 місяців”, у якій експерти розповідали цікаву та корисну інформацію про вагітність, пологи та післяпологовий період. Тому до народження дівчинки Надія підготувалась на 100 %. Каже, ще в 10 годині була вдома, а в 11-ій вже народила.

Жінка розповідає, коли вперше взяла крихітку на руки – плакала від щастя. Адже чекала на цю зустріч довгих 9 місяців. Каже, чоловік навіть жартував, що не встиг обійти коло довкола пологового, як їхня Вікторія з’явилась на світ.

Увесь колектив телеканалу “Тернопіль 1” ще раз вітає Надію Янець із народженням донечки! Хай дівчинка росте красивою та здоровою, і надихає матусю на створення нових цікавих програм та проєктів!



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,