02.05.2024

“Ваш родич потрапив у ДТП”: від шахрая постраждали 86-річна та 90-річна жительки Тернополя

Ваша реклама

Шахрая, який упродовж одного дня ошукав двох пенсіонерок з Тернополя, оперативно розшукали та  затримали співробітники поліції області. Зловмисник діяв за схемою «ваш родич потрапив у ДТП».

Повірили шахраю 86-річна та 90-річна жительки Тернополя. До пенсіонерок на стаціонарний телефон зателефонували незнайомці та повідомили,  що їхні рідні: одному випадку донька, у іншому – син, потрапили у ДТП.  Одна потерпіла передала зловмиснику 40 тисяч гривень, інша – 17 тисяч гривень.

Те, що потрапили у шахрайську пастку, жінки зрозуміли вже після того, як зв’язалися з рідними і з’ясувалося, що у ніяку аварію вони не потрапляли.

Зловмисника затримали  того ж дня на території Хмельницької області. Причетним до обох шахрайств виявився 51-річний житель Херсонської області. Чоловік вже неодноразово був судимий за майнові злочини, майже 26 років провів у місцях позбавлення волі.

Під час поверхневого огляду поліцейські виявили та вилучили у зловмисника близько 30 тисяч гривень, золоті прикраси, мобільний телефон та банківські картки, які належать одній із потерпілих пенсіонерок.

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,