29.03.2024

Вагітність, пологи і післяпологовий період: на “Тернопіль 1” стартувала програма «9 місяців»

Ваша реклама

На “Тернопіль 1” стартувала програма «9 місяців». Її авторка, режисерка та ведуча Надія Царик-Янець розповіла про ідею, мету та процес створення продукту.

Надія зізнається, коли дізналася про свій цікавий стан, то почала шукати потрібну інформацію про вагітність. Адже з часу першої вагітності пройшло 8 років. І, каже,  якщо тоді інформацію доводилося вишукувати, то зараз її – у надлишку. І майбутня мама просто губиться. А ще, україномовний продукт знайти не так вже й легко. Тоді й зрозуміла, що треба робити власну програму з такою тематикою: все про планування, ведення вагітності, пологовий і післяпологовий періоди.

«9 МІСЯЦІВ» – це 12 тематичних програм. 9 з них – про вагітність, і 3 – про післяпологовий період. Кожна програма складається із 2-х частин. Основна – це експертна думка лікаря про планування вагітності, триместри, про УЗД, післяпологову реабілітацію, годування грудьми і все, що потрібно знати майбутнім мамі і татові, а друга частина – це поради для батьків щодо вибору, наприклад, колясок, ліжечок, того, що потрібно у майбутньому для батьків.

Частиною програми можуть стати й самі майбутні батьки. Оскільки період вагітності неповторний, багато пар роблять фотосесії, аби зберегти ці моменти надовго. А тому ви можете поділитися своїми фото з глядачами – їх можуть долучити до програм.

Для себе, зізнається майбутня мама і авторка програми, під час зйомок дізналася багато цікавої, а головне – актуальної інформації. Спілкування із лікарями дало перш за все внутрішній спокій і впевненість, що все добре. І сподівається, цю впевненість і спокій отримають також і глядачі.

Програма «9 місяців» виходить щотижня на телеканалі «Тернопіль 1».



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,