24.04.2024

В які райони не курсуватимуть автобуси: у Тернополі запрацював приміський автовокзал

Ваша реклама

З 1-го червня у Тернополі повноцінно відновив свою роботу приміський автовокзал. Наша знімальна група бачила, в яких умовах та як він працює.

При вході в зал очікування усім вимірюють температуру. Хоча, наголошують, пасажиру дозволяється лише купити квиток, в залі очікувати поки не можна. Також в приміщення автовокзалу пускають  лише в масках, а на підлозі бачимо спеціальну розмітку. Завдяки їй люди у черзі до кас перебувають на безпечній дистанції – 1,5 метри.

Начальниця відділу пасажирських перевезень “Тернопільавтотранс” Ганна Юрковська запевняє, всіх вимог роботи в умовах карантину – дотримуються. До слова, підвищеної температури в пасажирів не фіксували жодного разу.

Водій одного із автобусів – пан Степан розповів, пасажирів мало, але усіх карантинних вимог дотримується також. В автобусі є запасні маски для тих, хто її не має, а також засіб для дезінфекції рук.

Проте, як з’ясувалось, автобуси курсують не у всіх напрямках. Це через  критичну епідемілогічну ситуацію у деяких районах. До прикладу, на сьогодні закриті Кременецький, Шумський та Почаївський напрямки.

Головна санітарна лікарка області пояснює, таке рішення прийняли через те, що саме у цих районах  досі багато хворих на коронавірус.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,