29.03.2024

Українська Галицька Партія представила свою команду та кандидатку на посаду міського голови Тернополя

Креатор буд

Українська Галицька Партія представила кандидатів у депутати до міської ради Тернополя та кандидатку на посаду мера. У команді зібрали лідерів, які творять Україну на принципах християнської демократії і почали це робити зі свого дому – з Галичини.

У списку є освітяни, лікарі, підприємці та громадські активісти. Веде команду в міську раду підприємець, меценат, громадський діяч та  лідер команди Української Галицької Партії у Тернополі – Михайло Ратушняк. Каже, долучився до УГП, бо це молода команда ідейно близьких йому людей. Багатьох з них знає особисто. Пан Михайло запевняє, що ці молоді люди добре знають, що аби країна рухалась вперед – треба боротись не з наслідками, а з причинами усіх проблем. Тому, власне, і йдуть у владу, щоб стати інструментом вирішення цих проблем і показати, що влада може бути чесною. Владою для людей, а не навпаки.

Михайло Ратушняк каже, партійці сповідують християнські цінності та європейські цінності, є носіями української національної ідеї і прагнуть, щоб ці ідеї ставали реальністю. Зауважує, аби іти в ногу з часом, варто змінювати і систему поглядів та підходів до багатьох речей.

Кандидатка в мери від Української Галицької Партії – заступниця голови політради УГП, голова ГО «АТОМ» Ірина Яремчук. Жінка не була при владі, але зробила більше, аніж деякі діючі депутати та чиновники. Вона провела сотні заходів та тренінгів для учнів і студентів, активної молоді та соціально вразливих категорій, допомогла знайти роботу багатьом тернополянам. Організовувала волонтерські та соціальні проєкти.

Ірина каже, що першочерговим завданням для них з командою є залучення інвесторів і створення робочих місць з достойною оплатою. Аби тернополяни не їхали в Польщу на заробітки, а могли працювати вдома, бачили, як зростають їхні діти.

Кандидатка на посаду мера каже, її мета — зробити Тернопіль містом щасливих сімей. Захищає права жінок. Під час карантину відстояла право на партнерські пологи у місті.

П’ять років УГП в Тернополі працювала в освітньому напрямі, ініціювала зміни в сфері житлово-комунального господарства, відстоювала зелені зони, виступала на захист української мови та патріотів, допомагала матерям. Лідери партії переконані, що християнська демократія у політиці – це ключ до розвитку громад. Кажуть, роботи ще багато, проте готові свій позитивний досвід передавати іншим регіонам України, після впровадження його на місцевому рівні.

 

 



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,