26.04.2024

У ЗУНУ провели доброчинний ярмарок на підтримку ЗСУ

Ваша реклама

У Західноукраїнському національному університеті відбувся благодійний ярмарок “Разом до Перемоги”. Студенти продавали випічку, солодощі та патріотичні смаколики. Зібрані кошти будуть перераховувати на потреби Збройних Сил України.

До благодійного ярмарку долучився увесь професорсько-викладацький колектив, працівники та студентство класичного університету Тернополя, відзначив декан навчально-наукового інституту інноватики, природокористування та інфраструктури ЗУНУ Максим.

Навчальний рік в університеті стартував із благодійного заходу на підртимку ЗСУ. Викладачі кажуть, зараз це можливість студентам-першокурсникам не лише допомогти захисникам, а й познайомитись та знайти нових друзів.

Серед тих, хто підтримав ініціативу студентів і заступниця директора бібліотеки ім. Леоніда Каніщенка ЗУНУ Алла Панчук. Вона відзгнчає, колектив придбав солодощів та підтримав усіх причетних до доброї справи.

Благодійний ярмарок відвідав і ректор класичного університету Андрій Крисоватий. Він подякував студентам за активність. Каже, що кожен сьогодні зробив свій внесок у перемогу.

Західноукраїнський національний університет завжди відгукується на заклики про допомогу українським військовим, кажуть організатори заходу. Ярмарок подарував відвідувачам масу задоволення та приємних емоцій, а спільна ідея – згуртувала усіх.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,