20.04.2024

У військкоматі вкотре роз’яснили процедуру мобілізації

Ваша реклама

Фото з мережі Інтернет

Вручення повісток у Тернополі триває. У Тернопільському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки нагадали, що заходи загальної мобілізації тривають.

Відтак, якщо чоловіки самостійно не прибули в ТЦК СП для уточнення своїх облікових даних та проходження медичної комісії, їм можуть вручити повістки у громадських місцях. Місцем вручення може бути будь яке місце за умови встановлення особи (паспорт чи водійське посвідчення). Тому під час воєнного стану громадяни повинні мати при собі документ, який посвідчує особу.

Після визнання громадянина придатним до проходження військової служби йому вручають повістку на відправлення до війська, а саме до навчальних центрів для відновлення навичок або підготовки рядового, сержантського складу.

В обласному військкоматі нагадали: якщо вас без навичок володіння зброєю та підготовки направили на передній край, ви маєте повідомити про це на телефони гарячої лінії Міністерства оборони: 0-800-500-410, 0-800-500-442 та 044-454-44-99.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,