25.04.2024

У Тернополі з нагоди дня ЗСУ нагородили військових та волонтерів

Креатор буд

Грамотами від Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільської обласної ради, а також цінними подарунками нагородили кращих військових та волонтерів, адже сьогодні відзначають потрійне свято: Введення у храм Пресвятої Богородиці, День Збройних сил України та День волонтера.

Зокрема нагрудний знак за відвагу, героїзм та віддану службу Україні та за службу в зоні ООС отримав капітан, заступник начальника штабу з мобілізаційної роботи військової частини А7033 Микола Цимбал. У війську він із 2016 року, повернувся зі Сходу, після 8-ми місяців служби там, у липні цього року.

Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш з нагоди трьох сьогоднішніх свят побажав причетним міцного здоров’я та наснаги до виконання своїх бойових завдань.

Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко також привітав військових зі святами, подякував їм за їхню роботу та відвагу та побажав Божої опіки.

Хвилиною мовчання під час заходу вшанували пам’ять тих жінок та чоловіків, які віддали своє життя, за мир та спокій у нашій країні. Мати загиблого військовослужбовця 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Андрія Питака пані Мирослава зауважила, що День ЗСУ особливе свято не тільки для військовослужбовців, а й для всіх родин загиблих, пам’ять яких сьогодні вшановують.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,