05.05.2024

У Тернополі визначили переможців конкурсу «Стихія танцю»

Креатор буд

Обрали переможців. У Тернополі відбувся танцювальний конкурс «Стихія танцю». Коли у час карантину усі заняття були скасовані, такий проєкт онлайн-формату відкрив у юних тернополян друге танцювальне дихання. Діти на відстані навчилися синхронно танцювати зі своїми партнерам, опанували навики відеомонтажу та, навіть, режисури.

Співініціатор проєкту Андрій Підлужний розповів, що участь у конкурсі взяли 43 пари. А переможців визначили аж 7.

Сьогодні вони завітали до нас у гості. «Тернопіль 1», як медіапартнер подарував діткам особливу екскурсію телеканалом. Кожен спробував себе у ролі ведучих та гостей студій. Давали інтерв’ю, фотографувалися, ну і, звісно, раділи подарункам. Діти запевняють – задоволені ще й як. Сподобався і сам конкурс, і екскурсія телеканалом.

Маленькі танцювальні зірочки перед камерами почували себе впевнено, із захватом розглядали студії та захоплено заявляли, що хочуть працювати на телебаченні.

Батьки раділи разом із дітьми. Кажуть, і не сподівалися, що конкурс набере таких масштабів.

Організатори розповіли, що проєкт розвиватимуть і надалі, бо такий онлайн формат у наш час є особливо актуальним.

Такі юні, але такі талановиті та цілеспрямовані. Вони надихають та вражають безпосередністю. Сьогодні, радіємо і ми – команда «Тернопіль 1», адже впевнені, підростає гідне продовження нашій медіа справі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,