19.04.2024

У Тернополі відзначили День місцевого самоврядування

Ваша реклама

7-го грудня в Україні відзначають День місцевого самоврядування. Саме цього дня, 1990 року, Верховна Рада України ухвалила Закон України “Про місцеве самоврядування”.

Від їхньої злагодженої роботи залежить життя цілого міста. До дня місцевого самоврядування в українському домі «Перемога» нагородили кращих. Серед яких заступник начальника Управління культури і мистецтв ТМР Василь Кармазин. Чоловік працює в управлінні культури міської ради вже 18 років, а загалом мистецтву  присвятив вже понад 30 років життя.

Нагороду отримала і Наталія Редьква – начальниця відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяження Управління державної реєстрації ТМР. Жінка вже 4 роки очолює один з відділів в управлінні держреєстрації міськради.

Привітав всіх причетних з Днем місцевого самоврядування і міський голова Тернополя Сергій Надал. Кращих працівників нагородив грамотами, відзнаками і цінними подарунками.

Також в День місцевого самоврядування міський голова вручив премії імені Володимира Лучаківського тим містянам, які у своїх галузях докладають найбільше зусиль до розбудови нашого міста.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,