26.04.2024

У Тернополі відновлюють заняття у спортивних залах

Креатор буд

З настанням літа у Тернополі дозволили відновити заняття у спортивних залах та фітнес-центрах. Наша знімальна група спілкувалася із тренерами та їхніми підопічними, щоб дізнатись чи легко повертатись до роботи та що робили на карантині.

До прикладу, тренер-викладач з боротьби дзюдо та самбо Віталій Гнатишин розповів, на час карантину, як і чимало інших спортсменів, організовував заняття онлайн. Доводилося шукати альтернативні варіанти знарядь та тренажерів.

Наразі ж, попри пом’якшення карантину, з своїми вихованцями займається на свіжому повітрі – на стадіоні чи спортмайданчиках і місця більше, і вимоги дотримуються. Адже у приміщеннях дітям до 14-ти років все ще тренуватися не можна.

Фітнес-тренерка Вікторія Безгубенко-Гнатишин – дружина Віталія, розповідає, у карантин також проводила заняття онлайн. Спортивним клубом подружжя володіє спільно. Вікторія працює із дорослими, тому вже повертається до занять у залі. Оскільки дитячі групи зараз не працюють, мають можливість набрати більше дорослих не порушуючи умов карантину. Вікторія нагоолошує, всіх вимог дотримуються: обмеження до 10 чоловік, дезінфекція, провітрювання, вологе прибирання.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,