10.05.2024

У Тернополі відкрили медичний центр “НЕОМЕД-ПРО”

Ваша реклама

Консультація та діагностика. У Тернополі на вулиці Симоненка, 5 урочисто відкрили, вже третій, медичний центр “НЕОМЕД-ПРО”.

Медична директорка медичного центру “НЕОМЕД-ПРО”, лікарка сімейної медицини та ультразвукової діагностики Тетяна Рогатинська розповіла, що у них працюють кращі спеціалісти терапевтичного профілю: невропатолог, терапевт, кардіолог, пульмунолог, уролог, нефролог та гінеколог. Всі– лікарі вищої категорії і першої та кандидати медичних наук.

У медзакладі пацієнти одразу зможуть отримати фахову консультацію кількох спеціалістів, пройти діагностичні обстеження та здати аналізи.

До прикладу, консультант-нефролог медичного центру “НЕОМЕД-ПРО” Інна Якубишина зауважує, зазвичай хвороби нирок  безсимптомні, тож пацієнти не завжди знають, що хворіють. А насправді – це поширена проблема і до фахівця радить звертатись навіть, якщо нічого не турбує. У цьому мед центрі Вам запропонують УЗД-діагностику для таких захворювань нирок, як полікістоз нирок, сечокамяна хвороба, пухлини нирок. Щоб, каже фахівець, вчасно діагностувати і, відповідно, правильно лікувати.

У медичному центрі проводять усі види ультразвукової діагностики дорослим і дітям. Мають сучасне обладнання корейського виробництва.

Лікарка ультразвукової діагностики Леся Михайлів зазначає, що їхнє обладнання дозволяє обстежити серцево-судинну систему, суглоби, молочну і щитовидну залози, органи сечо-статевої системи, шлунково-кишкового-тракту.

Однією із особливостей медичного центру є те, що пацієнти  можуть здати аналізи безпосередньо на місці. Тут є пункт забору лабораторії “Медіс”. Її керівник Андрій Петрух розповів, що саме ця лабораторія забезпечує якісні аналізи на заході України вже більше, ніж 20 років. Виконують весь спектр аналізів, чи це біохімія, чи загальний аналіз крові, чи бактеріологія, ПЛР-діагностика.

Невропатолог, терапевт, кардіолог, пульмунолог, уролог, нефролог, гінеколог, психолог, аналізи, УЗД-діагностика, щеплення, сімейна медицина – все це доступно у медичному центрі “Неомед-Про”. Фахівці переконані, комплексний підхід у лікуванні зараз дуже важливий, щоби пацієнт отримував необхідну допомогу в одному місці і одразу.

Директор медичного центру “НЕОМЕД-ПРО” Ростислав Кучма зауважує, що це, окрім іншого, зручно і комфортно для тих, хто не має часу стояти в чергах та ходити з одного закладу в інший, щоб отримати кваліфіковану медичну допомогу чи консультацію.

Зауважимо, окрім медичного центру «НЕОМЕД-ПРО», який відкрили на вулиці Симоненка, 5, такі ж медичні кабінети вже працюють за адресами: бульвар Симона Петлюри, 4, та вулиця Мазепи, 1.

За консультацією фахівців можна звертатися з 8:00 до 20:00.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,