26.04.2024

У Тернополі відбувся І Молодіжний молитовний сніданок

Ваша реклама

Провести 2020 рік, молячись  за молодь та майбутнє України. Таку ідею втілили сьогодні під час І Молодіжного молитовного сніданку у Тернополі. До заходу долучились близько 50 осіб. Це священнослужителі різних конфесій, члени громадських організацій, діячі культури, освітяни та представники соціально-відповідального бізнесу.

Відбувся такий сніданок у Тернополі за ініціативи міського голови Сергія Надала. Молитовний сніданок провели в рамках проєкту “Тернопіль – Молодіжна столиця”.

Організатори зазначили, це чудова можливість не лише помолитися, а й об’єднатися присутнім для втілення спільних ідеї та проектів на користь нашого міста.

Молитовні сніданки уже понад 60 років організовують у Конгресі США та Європарламенті. Під час  проведення такого у Тернополі підсумували 2020 рік. А також спланували що слід робити, і які пріоритети обрати, аби наша область вийшла на якісно новий щабель.

Організатори зауважили, хочуть розвивати традицію молодіжних молитовних сніданків у Тернополі. Тому вже планують провести наступний навесні на Острівці кохання у парку Шевченка.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,