19.04.2024

У Тернополі відбулися змагання з греко-римської боротьби

Креатор буд

У Тернополі з нагоди святкування Дня міста відбулися змагання з греко-римської боротьби за Кубок міського голови. Глядачі, батьки, вболівальники могли насолодитися поєдинками перспективних спортсменів України.

Директор комунального закладу з греко-римської боротьби, заслужений тренер України Андрій Телебан розповів, що у змагання беруть участь молодші юнаки, 2006-2008 років народження. Приїхали команди з Рівного та Києва, є й команда, яка представляє Тернопіль.

Напружені моменти, боротьба за першість. І ось переможець – Влад Топольницький. Він вже чотири роки поспіль займається греко-римською боротьбою, у поєдинку виборов перше місце. Каже, до змагань готувався довго.

А ось ще один учасник змагань – Дмитро Мілов займається греко-римською боротьбою із шести років. Зараз йому тринадцять і він впевнено каже, що в майбутньому хоче будувати спортивну кар’єру. Цей поєдинок особисто для нього був важким та напруженим.

Такі змагання відбуваються не вперше, мета їх проведення спрямована на популяризацію греко-римської боротьби у регіоні та в Україні. А також залучення населення, в першу чергу, учнівської молоді до регулярних занять цим видом спорту. Адже боротьба серйозно впливає на формування характеру, вчить працювати над собою, вчить цілеспрямованості та виховує стійкий характер, запевнив заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра.

Додамо, перше місце виборола команда з Тернополя, друге – команда з Рівного, а третє – з Києва. Усіх переможців відзначили грамотами, медалями та кубками.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,