06.05.2024

У Тернополі розпочали навчання у тренінговому центрі “СОЛО”

Креатор буд

Більше цікавих тренінгів та майстер-класів, а також нові напрямки навчання. «Соло» – це унікальний тренінговий центр для дітей та дорослих, де можна навчитися всіх тонкощів маркетингу, ораторського мистецтва та створення особистого бренду.

Ідейна наставниця та власниця тренінгового центру “СОЛО” Олександра Струмчинська каже, що нова програма створена так, аби кожен з учнів отримав у підсумку максимум практичних навичок.

Раніше, розповідає Олександра, була суто одна програма, яка була пов’язана виключно з вивченням соціальних мереж та ефективним використанням таких ресурсів. З нею пропрацювали два роки. Зараз програма ширша й орієнтовна на три напрямки: продаж, особистість і робота з дітьми.

Розвиток особистості – головне завдання тренерів у центрі «Соло». Тут індивідуальний підхід до учнів, а заняття проводять в зручний для них час.

В. о. директора тренінгового центру “СОЛО” Анастасія Огінська розповіла, що в закладі навчаються як дорослі, так і діти. Групи сформовані у відповідності до напрямків. Якщо це особистий бренд, там група складається з 10 осіб, бо з ними працюють індивідуально коуч і Олександра Струмчинька. Якщо група базова, то там до 20-30 людей.

Оксана Тимчишин є ученицею цього центру. Каже, вже не вперше відвідує тренінги і запевняє – кожне заняття спрямоване винятково на практичні результати.

Стати учнем тренінгового центру «Соло» просто. Для цього потрібно написати на сторінку закладу, де, зауважимо, є більше інформації про програми, тренерів та цікаві конкурси чи розіграші.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,