20.04.2024

У Тернополі представили обласний осередок нової партії “За майбутнє”

Ваша реклама

Об’єдналися заради розвитку України. 20 травня на базі депутатської групи “За майбутнє” створили однойменну партію. Очолив її народний депутат України Ігор Палиця. Сьогодні ж у Тернополі оголосили про початок роботи обласного осередку.

Очолюватиме осередок підприємець, депутат обласної ради та учасник російсько-української війни – Володимир Болєщук. Політик каже, одне з ключових завдань партії на рівні області забезпечити гідні умови для життя кожного з жителів Тернопільщини, і щоб молоді люди не шукали заробітків в інших державах, а були господарями на своїй землі.

Завершення реформи децентралізації – один з важливих пунктів, над якими працюватимуть у партії “За майбутнє”. Кажуть, сьогодні вкрай важливо зробити все для того, аби ОТГ очолювали фахівці, які зможуть вирішувати проблеми громад і робити максимум для їх розвитку.

Народний депутат України Іван Чайківський переконаний, голова громади має бути господарем і вміти розпоряджатись спільними коштами, бути гарантом для інвесторів та якісно розвивати громаду.

У партії кажуть, мають чіткий план дій, щоб працювати над реальними проблемами українців, одна з яких – розвиток економіки. Адже Україна опинилася в ситуації, коли щомісяця є недофінансування бюджету. Тому від нинішніх дій та рішень залежить майбутнє.

Саме тому, що в партії «За майбутнє» зібралися цілеспрямовані люди з неабияким досвідом, яких можна справді назвати господарями, долучився до них і він, запевняє Іван Чайківський.

Окрім того, представники партії вимагають відновлення Міністерства аграрної політики та сільського господарства . Адже саме таким чином увагу та допомогу від держави зможуть отримувати малі та середні фермерські господарства.

Заступник голови Тернопільського осередку партії Андрій Цибульський переконаний, партія “За Майбутнє” це і є майбутнє, і нова історія. Розповідає, чимало лідерів структури «УКРОП» зі всієї України перейшли до цієї групи, щоб допомагати розбудовувати нову політичну структуру.

Партійці добре знають про проблеми українців в різних регіонах, адже представляють понад чотири з половиною мільйони виборців по всій країні. Саме тому вже починають працювати і збирати сильну команду справжніх господарів, які зможуть навести лад і злагоджено працювати задля процвітання України.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,