18.05.2024

У Тернополі облаштовують дитячі та спортивні майданчики

Ваша реклама

Майже три десятки дитячих майданчиків у Тернополі облаштували за півтора мільйона гривень. Кошти виділили з міської казни. Окрім того оновлюють майданчики і в рамках Громадського бюджету.

До прикладу, в списку майданчик на Симоненка, 6. Наразі він ще не готовий. Там є штучне покриття і лавочки, а гойдалки та гірку ще мають встановити. Проєкт в Громадському бюджеті належить до малих, на його реалізацію виділили 300 тисяч гривень. Цього року в Тернополі зведуть 6 таких.

А от спортивний майданчик на Тарнавського, 22 належить до великих проєктів. Роботи там почали ще минулого року і зараз він на стадії завершення. Залишилось зробити гумове покриття і встановити такі елементи, як баскетбольні кільця та футбольні ворота. Як тільки дозволить погода – усе дороблять і діти зможуть проводити тут дозвілля. До кінця року мають звести ще 3 подібних спортивних майданчики.

Нагадаємо, з 11-го травня дозволили відвідувати дитячі і спортивні майданчики, але з обмеженнями – із масками та дотримуючись дистанції дистанцією.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,