24.04.2024

У Тернополі Конгрес Українських Націоналістів та ЄС підписали меморандум про співпрацю

Ваша реклама

Спільною командою йтимуть на місцеві вибори цієї осені. У Тернополі меморандум про об’єднання підписали представники Конгресу Українських Націоналістів та Європейської Солідарності.

Політики кажуть, над Україною зараз нависає декілька великих загроз, саме тому вирішили об’єднати зусилля, аби разом працювати над вирішеннями важливих питань.

Член Конгресу Українських Націоналістів Михайло Гурик каже, що таке об’єднання свідчить про те, що українці можуть бути згуртованими. Зауважує, не варто применшувати загрозу реваншу проросійських сил, які можуть на місцевих виборах набрати серйозні бали, особливо, у східних та південних регіонах.

Представники політичних сил розповіли, що спільно працюють вже не перший рік. За цей час вдалося реалізувати чимало ініціатив та проєктів. Тому надіються, що підписання меморандуму дасть новий поштовх для реалізації задуманого.

Допомога армії та медикам і захист української мови – це ключові напрямки, над розвитком яких активно працюють і те, що продовжуватимуть робити – запевняють політики. Тому формують сильну команду лідерів, які зможуть працювати на благо України.

Депутат Тернопільської обласної ради Степан Барна каже, що сьогодні перед партійцями, та українцями загалом, є чимало викликів. Вони стосуються збереження територіальної цілісності нашої держави, захисту нашої мови, збереження української церкви. Тому закликають усі демократичні сили до консолідації.

Представники політичних сил кажуть, після виборів у ради мають зайти люди, які працюватимуть виключно задля інтересів України та українців.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,