23.04.2024

У Тернополі до Дня захисту дітей започаткували новий проєкт

Ваша реклама

У подарунок для дітей. До Міжнародного дня захисту дітей, тернопільська громадська організація “Асоціація жінок України «Дія»” розпочинає новий проєкт “Я маю право”. Його мета – допомагати, рятувати та інформувати.

У громадській організації “Асоціація жінок України «Дія»” створили молодіжний осередок. Учасниками можуть бути школярі, підлітки, студенти. Вони спілкуватимуться з тими дітьми, яким треба допомога, бо залишились без підтримки.  Цій категорії діток треба комусь довіритись і абсолютно щиро поділитись своїми проблемами та переживаннями.

Голова Тернопільського осередку ГО Ольга Шахін розповіла, вирішили створити такий проєкт, оскільки діти часто потребують сторонньої підтримки, і, на жаль, часом не мають з ким поділитися своїми проблеми. В проєкті ж працюватимуть юристи та психологи, які готові кваліфіковано допомогти учасникам.

А щоб дітки та молодь знали про свої права, у рамках проєкту створять інформаційні ролики, де зрозуміло та доступно про все розказуватимуть. Організатори переконані, щоб побудувати правову державу, необхідно з дитинства виховувати свідомих людей.

В соціальних роликах, які вже почали знімати в рамках проєкту «Я маю право», керувалися Конвенцією прав дитини.

Щоб отримати допомогу телефонуйте за номером 097 570 4052.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,