25.04.2024

У тернопільському дитячому садочку №15 провели термомодернізацію приміщення

Ваша реклама

Красиве ззовні та тепле всередині. Таким стало приміщення Тернопільського дошкільного навчального закладу №15 після проведення термомодернізації. Втілити у життя вдалось всі заплановані роботи, серед яких – ремонт актової зали та коридору.

Завідувачка Тернопільського дошкільного навчального закладу №15 ТМР Галина Вахрів розповіла, що садочок один із найстаріших у місті, і був у далеко не найкращому стані – потребував і ремонту, і заміни вікон.

Міський голова Сергій Надал каже, що завдяки співпраці із Європейським інвестиційним банком, планують відремонтувати усі дитячі садки та школи Тернопільської громади. Зараз фінансування затримують через пандемію коронавірусу. Але щоб не втрачати час – 8 садочків відремонтують уже до кінця 2020 за кошти міського бюджету. Сергій Надал розповів, що роботи з термомодернізації приміщень включають ремонт фасаду, його утеплення, заміну вікон, ремонт, заміну ринв та піддашків.

Батьки вихованців навчального закладу радіють, що тепер їхні діти будуть перебувати у теплому та красивому приміщенні.

Додамо, окрім термомодернізації, з метою покращення безпеки, у 38 садочках нашого міста встановили камери відеоспостереження, які дозволяють бачити територію закладу батькам та правоохоронцям.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,