18.04.2024

У тернопільській школі № 3 запрацював сучасний медіацентр імені випускника Андрія Комінка

Ваша реклама

Сучасний медіацентр відкрили для учнів тернопільської спеціалізованої школи №3. Він обладнаний спеціальним устаткуванням – двома мікрофонами, навушниками і комп’ютером. Проєкт започаткували за сприяння доньки Андрія Комінка Софії.

Проєкт містить три основних складових:  газету, відеоблог і радіо. Щоб радіо, яке є частиною медіапростору, чули усі діти  школи,  встановили майже 20 колонок. Із них на перерві лунатимуть музика і цікаві гасла.

Допомогла облаштувати такий медіацентр Світлана Комінко. Жінка разом із своїм чоловіком навчались у третій школі. Коли Андрія Комінка не стало, вирішила в пам’ять про коханого, створити у навчальному закладі творчий простір для дітей. Адже, її чоловік був дуже креативним та активним під час шкільного життя і мріяв стати кінорежисером.

За словами Світлани, Андрій дуже любив музику, кіно. Він «горів» радіо, крутив дискотеку у школі.

Директорка школи Руслана Петрокушин зазначила, що такий проєкт їхні учні мріяли реалізувати уже давно. Минулого року, навіть подавали свою ініціативу на шкільний громадський бюджет та виграв інший задум. А їхню ідею вдалось вдосконалити і реалізувати  завдяки спонсорам.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,