25.04.2024

У Тернопільській громаді відкрили три поліцейських станції

Ваша реклама

До Тернопільської територіальної громади входять, окрім нашого міста, ще вісім населених пунктів. Відтепер їх обслуговуватимуть працівники новоствореної поліцейської станції, яку сьогодні урочисто відкрили в селі Іванківці, Тернопільського району.

Начальник ГУНП в Тернопільській області Олександр Богомол розповів, це має неабияке значення. Адже поліцейська станція – допомога органам місцевого самоврядування. Допомагала в облаштування станції міська рада.

Раніше цю частину Тернопільського району обслуговували працівники поліцейської станції, яка працює на території Зборівського району і належить до Залозецької ОТГ. Тепер територію обслуговування розділять між двома станціями, а це, переконаний Олександр Богомол, покращить і пришвидшить реагування правоохоронців на повідомлення про правопорушення.

Ще дві станції запрацювали цього дня й на території обласного центру. Їх відкрили на проспектах Злуки та Степана Бандери.

Зауважимо, Тернопільщина – це перша область, де у 2016 році стартувала реалізація проекту “Поліцейська станція”. З 2019-го досвід нашого краю почали переймати й інші області.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,