25.04.2024

У семи ДТП на дорогах Тернопільщини загинуло двоє людей

Креатор буд

Аварії напередодні Нового року. Впродовж двох днів 30 та 31 грудня, на дорогах Тернопільської області працівники поліції зафіксували сім аварій. В результаті автопригод двоє людей загинуло, а восьмеро з травмами потрапили до лікарні.

У одній з трьох автопригод, які трапилися 30 грудня, загинув пішохід. В селі Ступки невстановлений автомобіль збив місцевого мешканця, який перебував на проїжджій частині поза межами пішохідного переходу. Невідомий водій залишив місце пригоди. Чоловік від отриманих травм помер на місці події.

Працівники поліції звертаються до громадян, які можуть допомогти встановити особу винуватця та інші обставини ДТП. Інформацію можна повідомити за номерами +380 (97) 030 00 50, (0352) 271329 або на лінію “102″.

У Тернополі на вулиці 15 Квітня водій маршрутного таксі, рушаючи з на зупинки громадського транспорту, здійснив наїзд на пішохода. Чоловіку надано медичну допомогу.

Того ж дня в селищі Микулинці водій “ВАЗ 2108” ,виїхавши на зустрічну смугу, зіткнувся з рейсовим мікроавтобусом «Тернопіль-Теребовля». У результаті травми отримали один пасажир автобусу та водій транспортного засобу.

Чотири автопригоди документували працівники поліції 31 грудня. Подробиці — у сюжеті.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , , ,