26.04.2024

У потяг не потрапити: у Тернополі почали діяти правила “червоної” зони

Ваша реклама

“Червона зона” – вхід у потяг заборонено. Такими словами із понеділка тернополян зустрічають провідники.

Тернополянка пані Антоніна повертається із залізничного вокзалу – жінка здала квитки до Києва. Каже, з розумінням ставиться до таких обмежень і вважає, що тернополянам потрібно ретельніше виконувати правила карантину. Додає, квитки здала без проблем і повернули повну вартість.

Проте серед мешканців міста чимало невдоволених. Люди переконані – такі обмеження створюють незручності. Адже, користуватися залізничним транспортом стало просто неможливо. Його рух лише нещодавно відновили після попереднього впровадження червоної зони, і от у Тернополі ситуація знову повторюється. Знову доводиться шукати інші шляхи добирання до місць призначення.

На Тернопільському залізничному вокзалі зараз працює 2 каси. Працівниця однієї із них розповіла, сьогодні від ранку уже здали 5 квитків, найбільше повертали у вихідні. Адже в п’ятницю на сайті Укрзалізниці розмістили інформацію про скасування посадки у Тернополі. Зокрема, направили вказівки у Тернопільську філію, розповіла касирка ВП “Вокзал станції Тернопіль”, філія “Пасажирська компанія” АТ “Укрзалізниця” Марія Панас.

Скільки триватимуть обмеження щодо залізничного транспорту у Тернополі – поки невідомо. Та містяни прагнуть одного – відновлення життєдіяльності всієї країни, в тому числі, жителів так званих «червоних» зон.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , , ,