14.05.2024

У міській раді розширять список тернополян, які отримуватимуть послуги на безоплатній основі

Ваша реклама

Рішення підтримали на засіданні виконавчого комітету ТМР.

Розширити список тернополян, яким зможуть надавати послуги на безоплатній основі. Із такою метою створять комісію при міському територіальному центрі соціального обслуговування населення.

Рішення підтримали на засіданні виконавчого комітету ТМР.

Триває і реалізація проєкту “Місто турботи”. Лише за минулий день сформували і відправили потребуючим 130 пакетів із продуктами. Тому погодили положення про реалізацію благодійного проєкту, яким визначили механізм надання допомоги, облік і контроль за розподілом і також категорії потребуючих.

– Зокрема, одиноких похилого віку, особам з інвалідністю, сім’ям загиблих в АТО, постраждалим у наслідок ЧАЕС, багатодітним, дітям сиротам і які залишилися без батьківського піклування. Інших мешканців громади, які опинилися у складних життєвих обставинах, – розповів заступник міського голови Тернополя Леонід Бицюра.

Також на засіданні виконавчого комітету погодили надання матеріальної допомоги для понад пів тисячі жителів Тернополя. Вони отримають допомогу на понад 400 тисяч гривень.

– Також окремим пунктом надається грошова допомога членам ГО Спілки Чорнобиль та ліквідаторам наслідків аварії на ЧАЕС, ветеранам ГУ НП. Тож надається адресна безготівкова допомога 8 громадянам у розмірі 50% відшкодування оплати за житлово-комунальні послуги у межах норм споживання, – додав Леонід Бицюра.

Підтримали також і реконструкцію кінотеатру “Палац кіно”. Ремонт проводитимуть коштом зацікавленого підприємця.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , , ,