24.04.2024

У лікарнях Тернопільщини проводять позапланові перевірки

Креатор буд

Лікарні на Тернопільщині перевіряють. Сьогодні спеціальна комісія у Тернопільській районній лікарні виконує розпорядження голови обласної держадміністрації.

Вивчають матеріально-технічне забезпечення щодо надання меддопомоги хворим на COVID-19. Із 26 серпня заклад включений до другої хвилі надання такої допомоги. Тож, під час перевірки звертають увагу на на реальну наявність ліжок, яким чином надаються послуги із лікування та ситуацію з киснем.

Наразі є кілька груп фахівців, які перевіряють медзаклади у трьох районах. Звертають увагу, зокрема, на енергозабезпечення. Адже, нагадаємо, через перебої із електрикою на Львівщині, у районній лікарні померли двоє людей, які були підключені до апаратів штучної вентиляції легень.

Загалом у Тернопільській районній лікарні, зауважили фахівці, порушень не зафіксували. Кисень підведений до усіх ліжок, є великий генератор, який наразі під’єднують і запустять вже цього тижня, щоб забезпечити ресурсом, у разі відключення електрики.

Загалом позапланові перевірки вже провели у Кременці, Ланівцях та Шумську. Сьогодні – у Заліщиках, Гусятині, Борщеві та Теребовлі.



Джерело | Т1 Новини

Мітки: , ,